EL FIERRO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 758 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij El Fierro. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 12:43 Lekkere spareribs, knapperige friet en al met al heerlijk!
28 jan 2023 om 21:00 Was weer heerlijk prachtige grote filet de Lomo's precies gebakken zoals we hadden aangegeven en ook zalige Ribs Amsterdams, onze favoriet van de Spare Ribs uiteraard voorzien van voldoende vlaamse frites, salade en sausjes. Tot volgende keer
24 jan 2023 om 21:55 Het eten was heerlijk
24 jan 2023 om 20:42 Had 18.00 eten besteld. Dus eigenlijk laat. Meneer belde heel netjes op dat het wat later werd. Geen probleem. Ik heb supper lekker gegeten vlees mals friet lekker. Ik heb echt genoten
22 jan 2023 om 12:31 Geweldig goed gegeten! Erg lekkere steak en bijgerechten
22 jan 2023 om 10:51 Maaltijd was prima als altijd
20 jan 2023 om 8:26 Heerlijk en uitstekend verpakt.
15 jan 2023 om 9:26 Heerlijke super malse ossenhaas met friet of aardappel. Leuke voorgerechten ook! Vanwege drukte was de bezorging 15 minuten later dan afgesproken.
14 jan 2023 om 22:42 Was iets minder dat ik bem gewend, mijn vriend vond de ribs te droog, en ik vond de zalm minder maar verder was het goed.
13 jan 2023 om 22:48 Fantastische ribs met heerlijke bbq smaak. Jammer dat bezorging 105 min duren met onbeleefde bezorger. Wel lief telefoontje gehad dat het later zou komen (60 min vt voren gezegd)
11 jan 2023 om 23:28 Bezorging is prima en het eten was goed warm, maar echt niet de prijs-kwaliteit waard. 25 euro voor een schotel, dan verwacht ik wel een volledige maaltijd. Kreeg 1 aardappel en wat vlees van de grill, erg vet, weinig smaak en verder wat sla.
9 jan 2023 om 11:57 I got very sick from the food. Thank God I only had 2 ribs